Bleach New Story
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Text RPG


You are not connected. Please login or register

Anime New Story

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Anime New Story Empty Anime New Story Tue May 28, 2013 4:17 pm

Admin-Hitsugaya

Admin-Hitsugaya
Admin

Bleach New Story-Bleach nový příběh

Abych trochu využil název tohoto fóra napadlo mě udělat pokračovaní Anime. Každý hráč bude moct pod tento příspěvek napsal komentář v podobě několika řádku pokračujícího příběhu který si budete tvořit samy. Je na vás kolik toho napíšete a co to bude obsahovat ale musíte se držet faktů která nám jsou už známa s předešlých dílu Anime.

Musím vás ale Varovat aby jste tu nepsali KRAVINY jako například sex mezi hlavními postavami či kýmkoli jiným. Celý tento příběh bude střežen Adminem a každa kravina bude smazána, pokud stejný hráč bude psát pořád dokola nesmyslné věci bude i potrestán zakázáním vstupu do Anime Paradise nebo později i smazáním účtu. Ale nemusíte se bát fantazie je na vás zaleží mi ale na tom aby tu někdo po dvou dnech nenapsal že Ichigo Kurosaky zemřel, to jak víte všichni je kravina když je to hlavní hrdina. Poslední upozornění je takové že nebudete psát příběh ve stylu "Přišel jsem tam a uviděl Kapitána Kuchiki" Takhle rozhodně ne, bude to psát jako vypravování v knížce.

Ted se ale vrátíme k tomu jak to bude fungovat. Každý kdo se bude chtít do Anime Paradise zapojit napíše libovolně dlouhý příběh pokračovaní anime scény, poté vloží jako komentář a další hráč naváže nato co psal ten před ním. Dejte si ale pozor nato že pokud se nějaký nový hráč bude chtít připojit do Anime Paradise bude si muset přečíst vše co vložily předešlí hráči aby věděl co vše nového se událo. Další věc je že máte povoleno vymýšlet nové nepřátele či spojence jako byly například Esupada která se objevila až po několikáté serii. Poslední věcí kterou bych tu chtěl zmínit je že každý hráč který vloží libovolnou část textu, napsal text tak, aby to bylo alespoň jako jeden díl anime, nemyslím tím v délce textu ale v obsahu. Ale není to povinností.


TENTO PŘÍBĚH SE NEVZTAHUJE K TÉTO HŘE ALE K POKRAČOVANÍ ANIME!

https://bleachnewstory.forumczech.com

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru